Suzanne Bunning

Ik ben Suzanne Bunning (1983) en ik woon met mijn dochters vlakbij Nijmegen.
Als kind stelde ik veel vragen en was ik geboeid door de natuur, filosofie, Oosterse tradities en bezig met thema’s als zingeving en spiritualiteit.
Mijn Hollandse / Indische genen en opvoeding gaven me een basis waarin zowel nuchterheid en directheid als spiritualiteit en bescheidenheid de ingredienten vormen.

Rond mijn 20e ging ik voor het eerst naar een yogales. Ik wist meteen; hier wil ik alles over weten. Een jaar later vertrok ik naar India om me te verdiepen in Yoga en Ayurveda.
Terug in Nederland ben ik de opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gaan doen bij Saswitha in Bilthoven, waar ik in 2008 mijn basisdiploma voor yogadocent behaalde.
Ook volgde ik cursussen in ayurveda en ayurvedische massage, kruiden, de chakra-leer, reiki,  intuitieve ontwikkeling, Integraal Klankwerk en meer.

In de afgelopen jaren heb ik Hatha Yoga gegeven op vele verschillende locaties aan verschillende doelgroepen.
Moeder worden van twee fantastische dochters is het begin geweest van mijn werk met (aanstaande) moeders. Naast yogadocent werk ik als ambulant hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg en als coach.
In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en theater.
Ik volg momenteel een opleiding Integraal Klankwerk waarin mijn verschillende werk en passies samenkomen. Ik geef klankschaalmassages en integreer mijn nieuwe kennis en ervaring in de yogalessen.

Ben je benieuwd geworden? Op deze website staat info over de verschillende lessen en consulten. Voel je vrij om contact op te nemen.

Groetjes,
Suzanne