Suzanne Bunning

Ik ben Suzanne Bunning (1983), mama van twee dochters, woonachtig in de omgeving van Nijmegen, opgegroeid in de Betuwe.
Mijn Hollandse / Indische genen en opvoeding gaven me een basis waarin zowel nuchterheid, humor en directheid, als spiritualiteit maar ook bescheidenheid de ingredienten vormen.
Ik heb altijd veel interesse gehad in hoe het zit met ‘het leven’ en was als kind al geboeid door thema’s als zingeving en spiritualiteit. 

Rond mijn 20e ging ik voor het eerst naar een yogales. Het was liefde op het eerste gezicht. Een jaar later vertrok ik naar India om me te verdiepen in de oorsprong van Yoga en Ayurveda.
Daarna ben ik de opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gaan doen bij Saswitha in Bilthoven, waar ik in 2008 mijn basisdiploma voor yogadocent behaalde.
Ook volgde ik cursussen en opleidingen in ayurveda en ayurvedische massage, kruiden, de chakra-leer, reiki, Integraal Klankwerk en Mediumschap.

In de afgelopen 20 jaar heb ik Hatha Yoga gegeven op vele verschillende locaties aan verschillende doelgroepen.
Moeder worden van twee fantastische dochters is het begin geweest van mijn werk met (aanstaande) moeders.
Naast yogadocent werk ik als ambulant hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg en als coach, maar heb ik ook een achtergrond als muzikant en actrice. 
Na mijn opleiding Integraal Klankwerk aan de Academie voor Klank, waarin alle verschillende disciplines samenkomen, heb ik mijn aanbod inmiddels uitgebreid met het geven van Klankschaalmassages en sessies Coaching&Klank. Ik ben nog altijd verbonden aan de Academie voor Klank, waar ik nu een opleiding in Klank en Mediumschap volg, en waar ik inmiddels ook als docent werkzaam ben.
De invloeden van dit klankwerk worden geintegreerd in de wekelijkse yogalessen en de intensives en retraites.

Ben je benieuwd geworden? Op deze website staat info over de verschillende lessen en consulten. Voel je vrij om contact op te nemen.

Groetjes,
Suzanne