Voor Zwangeren

Bij de cursus Yoga voor Zwangeren doen we meer dan alleen aangepaste oefeningen.
Natuurlijk zijn er de yogahoudingen die perfect aansluiten op je zwangere lichaam en ‘zijn’.
Maar thuiskomen in je lichaam krijgt tijdens je zwangerschap nog meer betekenis.
Je traint tijdens de lessen je bewustzijn, iets wat je sensitiever maakt naar binnen toe en tegelijkertijd zoveel meer rust en stevigheid geeft. Je leert om beter te luisteren naar wat je lijf en je intuitie jou vertellen.
Je zult merken dat je het geleerde ook ‘meeneemt’ in je dagelijks leven. Dat er een diepere verbinding ontstaat met jezelf en dat je vanuit daar nog meer verbinding zult gaan voelen met het kindje dat in je groeit. Een cadeau aan jezelf én je kindje dus!
Voor een plezierige zwangerschap, waarin je met vertrouwen kunt uitkijken naar de bevalling!

Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan kun je Yoga voor Zwangeren volgen, vanaf ongeveer 16 weken. In overleg kun je eerder beginnen. Zie het lesrooster voor dagen en tijden.

Aanbod:

  • Wekelijkse lessen Yoga voor Zwangeren (10 of meer lessen)
  • Blissful Pregnancy -3 delige Beyond Yoga Intensive op zondagen (start: 21 mei, eindigt nog voor de zomervakantie!)

Wekelijkse lessen:
* Fysieke oefeningen; de yogahoudingen. Zodat je lekker in je vel blijft/gaat zitten.
* Met al je aandacht bij jezelf zijn, omgaan met de gedachtes en de emoties die er op dit moment zijn.
* Ademoefeningen voor tijdens zwangerschap en bevalling
* Ik deel mijn kennis en expertise met jou
* Aandacht voor het voorkomen of verminderen van bekkenklachten d.m.v. oefeningen en tips.
* Een partnerles
* Het vertrouwen dat je dit kunt!

Blissful Pregnancy:
Jij: wilt graag bewust bezig zijn met en genieten van je zwangerschap, maar je hebt geen tijd (meer) voor de wekelijkse cursus, of geen tijd op maandag. En je wilt toch onderdeel uitmaken van een groepje andere zwangeren, met wie je drie keer samenkomt, en zo je sociale mama-netwerk uitbreiden. 
Jij wilt deze fase van je leven aangrijpen om de reis naar binnen te maken. Hiermee bouw je verder aan je zelfbewustzijn en je zelfvertrouwen.
Je wilt samen met je partner groeien in deze fase en wilt samen onderzoeken welke rol er is weggelegd voor de partner, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en daarna. Sessie 3 is een avond met je partner!
Geen partner? Informeer naar de mogelijkheden, want die zijn er natuurlijk!

Ik bied:
* Een traject wat zowel praktisch en afwisselend is als verdiepend

* Persoonlijke aandacht en begeleiding
* Een focus op aandacht en beleving, minder op theorie
* Een moment van bewustwording, ontspanning en bezinning
* Coaching en Integraal Klankwerk
*Tussen de sessies en na afloop van het traject mag je me altijd contacten met vragen of om iets te delen

Testimonials:
“Jouw yogacursus tijdens mijn zwangerschappen was echt een gamechanger. Vertrouwen in mijn lijf, in de kracht van de natuur en in mezelf, bracht me twee droombevallingen.”
~

“Ik wil je bedanken voor de fijne yoga momenten tijdens en na de zwangerschap. Leuk en waardevol, hoe op deze manier vrouwen in contact komen met elkaar. Compliment hoe goed je dit weet neer te zetten en de sfeer die je erbij creeert. Heel los. Relaxed.”
~

“Bedankt voor alle rust die je mij brengt”
~
“De ademoefeningen en vooral het ‘loslaten’, de overgave waarme we oefenden tijdens de lessen, hebben me er doorheen gesleept tijdens de bevalling. Dankjewel”
~
“(…) Het was heel fijn dat we de dag ervoor in de les nog de ademhaling hadden besproken, die heb ik zeker gebruikt, ook het “denk ja” en “denk open”. Ik denk dat mede door jouw lessen, mijn bevalling zo ontspannen is verlopen.(…)”
~
“(…)Wauw, ik voelde m’n weeën toenemen en warempel het hoofdje zakken. Wiegen met het bekken hielp, zelfs nog even op m’n hurken gezeten; bewegen was  fijn! (…) Geen knip, geen scheur, slechts 2 hechtingen. Een bevalling waar ik trots en blij op terugkijk.(…)”
~
“Lieve Suzanne, je hebt weer als een mantra in m’n hoofd gezeten en mede dankzij jou heb ik weer leren te vertrouwen op m’n lijf en leden. Dank je wel! Aan andere vrouwen:
Jullie kunnen het! Vertrouw op je lijf en de zwaartekracht, want dat helpt echt!(…)”
~
“(…) Alles is goed gegaan!! Helemaal zoals ik het wilde. Ik heb veel aan yoga gehad, vooral aan de adem-techniek en mijn partner gaf bij elke wee tegendruk op mijn onderrug, zoals we in de partnerles hadden geleerd. Dat nam een heel stuk van de pijn weg. Ongelovelijk! (…)Met mijn eigen verloskundige en zonder pijnstilling, wat ik vooraf heel graag wilde! Vanaf het eerste moment dronk mijn zoon goed en zit ik op een blauwe wolk. Bedankt! (…)”
~
“(…)Toen de verloskundige weg was dacht ik; dit moet anders dan rondjes lopen, ik moet wat met m’n yogakennis doen. Ik ben op bed gaan liggen en heb, tot de verloskundige weer kwam na anderhalf uur, ademoefeningen gedaan en mijn adem naar de plek van de pijn gebracht. Het voelde als tien minuten en ik had na anderhalf uur 7 cm ontsluiting! Nog geen 3,5 uur later mocht ik al gaan persen!(…)”

Groepslessen op vier verschillende locaties in Nijmegen.
Individuele begeleiding aan huis mogelijk, met of zonder partner. Vraag naar de mogelijkheden.

Kijk in het menu voor meer informatie of neem contact op.