Prive Consulten

Tijdens een prive consult staan we bij jouw thema of vraag, zodat de diepere laag wordt blootgelegd. Dit kan middels een klankschaalmassage, een kaartlegging of een coachingssessie of energiebehandeling.
Investering voor een prive consult is €75,- en voor een kaartlegging €40,-

Klankschaalmassage:
Klank is trilling. Als je weet hoe een geluid water in beweging brengt en wij voor een groot deel bestaan uit water, kun je je wellicht voorstellen dat een klankschaal grote impact kan hebben op ons lichaam en welbevinden. Geluid raakt ons.
Tijdens een klankschaalmassage lig je op de massagetafel, volledig gekleed. De klankschalen doen zowel op fysiek als op mentaal / emotioneel niveau hun werk. De schalen worden zowel op als om het lichaam geplaatst en aangeslagen en hebben allemaal hun eigen unieke geluid en werking. Niet alleen hoor je de klanken, maar ook voel je de trilling van het geluid in en om je lichaam. Dit heeft een diep ontspannende werking en brengt het brein in een toestand die het ook heeft als je slaapt of bijna in slaap valt.
De klankschalen kunnen fysieke en emotionele blokkades verzachten of opheffen en tot diepe inzichten leiden. Na een klankschaalmassage voel je je weer een geheel.
Ook zonder grote of kleine vragen kun je terecht voor een klankschaalmassage, het doet zijn werk altijd.

Kaartlegging:
Met een Lenormand kaartlegging krijg je duidelijkheid, antwoord of bevestiging rondom jouw vraag of thema. Ik stem me af op jouw energie en leg deze vervolgend neer in een kaartlegging, waarin verleden, heden en toekomst te zien zijn. Ook zonder vraag kan een legging veel handvatten en inzicht bieden, zodat het praktisch en bruikbaar is voor jouw leven en waar je nu staat.

Energiebehandeling:
Dit kan zowel zittend op een stoel, als liggend op de massagetafel en zelfs op afstand d.m.v. (beeld-)bellen. Jouw vraag kan van fysieke aard zijn, maar kan ook over een thema gaan wat in jouw leven speelt, zoals werk, persoonlijke ontwikkeling, relatie, etc.
Ik stem me af op jouw energie en jouw vraag / thema, zie waar jouw energie niet vrij kan stromen en wat deze plek nodig heeft. Na een sessie voelt het vaak allemaal wat meer ontspannen, ruimer en lichter, heb je nieuw inzicht en kun je makkelijker loslaten of een volgende stap zetten.

Coaching
Coaching kan binnen of buiten zijn. Wandelend in een bos, of op een yogamat gecombineerd met fijne houdingen. We doen een opstelling rond je vraag of thema, of je krijgt een meditatie op maat. Ook muziek en klank (-schaal, stem, drums etc) zet ik in bij coaching; het kalmeert het brein, zodat je minder in je hoofd zit en meer contact maakt met je gevoel, zodat het praten gemakkelijker wordt. Anderzijds is het een vorm om uiting te geven aan gevoelens.Ervaringen

“Suzanne creert met wie zij is een hele veilige plek om helemaal mezelf te zijn en mezelf te laten zien. Ik voelde tijdens de sessie het vertrouwen dat ik mijn shit zelf kan dragen en voelde mij gesteund door haar aanwezigheid en aanraking. Ze stemde heel goed af op mij en deed interventies die passend waren. Suzanne is niet in één stijl samen te vatten. Ze zet alles in wat ze in de loop van de jaren heeft ontwikkeld. Ze is zichzelf en dat nodigt uit om ook mezelf te zijn met alles wat er is.” – Inge

“Suzanne laat je voelen. Met rust en aandacht neemt ze je mee…weg uit je hoofd, naar je gevoel. Met een knoop in mijn maag begon ik aan het consult en met een stralende lach sloot ik af. Ik zocht de oplossingen in mijn hoofd terwijl de nare ervaring al in mijn lijf was gaan zitten. Geduldig ging Suzanne met mij op zoek naar de blokkades om deze vervolgens in alle veiligheid op te kunnen heffen. En dit alles in een telefoongesprek! – Nienke H.

“Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Suzanne brengt je op een rustige en vertrouwde manier naar de plek waar je in jouw lichaam blokkades of andere ongemakken ervaart. Daar waar je voorheen geen idee van had komt op tafel te liggen en wordt bekeken en gezien. Mooi hoe Suzanne je met haar energie hierbij kan begeleiden, waardoor je beter in contact met jezelf komt. Ik kan het iedereen aanraden!” – Hanneke

“Suzanne straalt rust uit en creëert een ontspannen sfeer. Ik voelde me op mijn gemak om open te kunnen delen. Suzanne heeft echt de tijd genomen. Door vragen, visualisaties en reading kwamen we bij plekken die om aandacht vroegen. Het heeft mij mooie inzichten gegeven. Ik ging met meer energie naar huis. Het was een fijne sessie!” – Nienke B.