Prive Consulten

Tijdens een privé consult staan we bij jouw thema of vraag, zodat de diepere laag of oorsprong ervan wordt blootgelegd. Hierbij maak ik gebruik van verschillende tools:
* klank / klankschaalmassage
* coaching
* healing (het geven van energie d.m.v. handoplegging, of op afstand) en
* het leggen van kaarten
Vaak combineer ik deze dingen, zoals het op dat moment passend is en altijd in overleg met jou. Je kunt vooraf ook aangeven dat je specifiek komt voor een klankschaalmassage of juist voor coaching.
Investering voor een prive consult is €85,-
Een uitgebreide kaartlegging via whatsapp of beeldbellen, dus zonder dat je op consult komt is €50,-. Een kleine legging is €20,-

Klankschaalmassage:
Klank is trilling. Als je weet hoe een geluid water in beweging brengt en wij voor een groot deel bestaan uit water, kun je je wellicht voorstellen dat een klankschaal grote impact kan hebben op ons lichaam en welbevinden. Geluid raakt ons.
Tijdens een klankschaalmassage lig je op de massagetafel, volledig gekleed. De klankschalen doen zowel op fysiek als op mentaal / emotioneel niveau hun werk. De schalen worden zowel op als om het lichaam geplaatst en aangeslagen en hebben allemaal hun eigen unieke geluid en werking. Niet alleen hoor je de klanken, maar ook voel je de trilling van het geluid in en om je lichaam. Dit heeft een diep ontspannende werking en brengt het brein in een toestand die het ook heeft als je slaapt of bijna in slaap valt.
De klankschalen kunnen fysieke en emotionele blokkades verzachten of opheffen en tot diepe inzichten leiden. Na een klankschaalmassage voel je je weer een geheel.
Ook zonder grote of kleine vragen kun je terecht voor een klankschaalmassage, het doet zijn werk altijd.

Kaartlegging:
Met een Lenormand kaartlegging krijg je duidelijkheid, antwoord of bevestiging rondom jouw vraag of thema. Ik stem me af op jouw energie en leg deze vervolgens neer in een kaartlegging, waarin verleden, heden en uitkomst van jouw vraag te zien zijn. Ook zonder vraag kan een legging veel inzicht bieden. Ik vertaal wat de kaarten laten zien zodat het praktisch en bruikbaar is voor jouw leven en waar je nu staat.

Energiebehandeling:
Dit kan zowel zittend op een stoel, als liggend op de massagetafel en zelfs op afstand d.m.v. (beeld-)bellen. Jouw vraag kan gaan over iets lichamelijks, maar kan ook gaan over een thema wat op dit moment speelt zoals werk, persoonlijke ontwikkeling, relatie, je kind etc.
Ik stem me helemaal af op jouw energie en jouw vraag / thema. Ik signaleer hoe de energie in jouw systeem zich gedraagt, waar het stroomt, waar het stagneert en ik voel dan wat er moet gebeuren om dit te verbeteren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er iets opgeruimd mag worden wat je niet meer nodig hebt en jou nu in de weg zit. Het kan ook zo zijn dat er leegte is die weer gevuld mag worden met levensenergie. Je kunt dit vergelijken met een huis (jouw lichaam) waar troep en stof zich kunnen ophopen, en waar je soms een kamer anders inricht, of een lampje neerzet in een donker hoekje.
Na een sessie voelen mensen zich meer ontspannen, ruimer en lichter en energieker, hebben ze nieuwe inzichten en ze kunnen makkelijker loslaten of een volgende stap zetten.
Soms gebruik ik interventies die het helingsproces ondersteunen of dieper inzicht geven, zoals bijvoorbeeld klank of een opstelling.

Ervaringen

“Suzanne creert met wie zij is een hele veilige plek om helemaal mezelf te zijn en mezelf te laten zien. Ik voelde tijdens de sessie het vertrouwen dat ik mijn shit zelf kan dragen en voelde mij gesteund door haar aanwezigheid en aanraking. Ze stemde heel goed af op mij en deed interventies die passend waren. Suzanne is niet in één stijl samen te vatten. Ze zet alles in wat ze in de loop van de jaren heeft ontwikkeld. Ze is zichzelf en dat nodigt uit om ook mezelf te zijn met alles wat er is.” – Inge

“Suzanne laat je voelen. Met rust en aandacht neemt ze je mee…weg uit je hoofd, naar je gevoel. Met een knoop in mijn maag begon ik aan het consult en met een stralende lach sloot ik af. Ik zocht de oplossingen in mijn hoofd terwijl de nare ervaring al in mijn lijf was gaan zitten. Geduldig ging Suzanne met mij op zoek naar de blokkades om deze vervolgens in alle veiligheid op te kunnen heffen. En dit alles in een telefoongesprek! – Nienke H.

“Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Suzanne brengt je op een rustige en vertrouwde manier naar de plek waar je in jouw lichaam blokkades of andere ongemakken ervaart. Daar waar je voorheen geen idee van had komt op tafel te liggen en wordt bekeken en gezien. Mooi hoe Suzanne je met haar energie hierbij kan begeleiden, waardoor je beter in contact met jezelf komt. Ik kan het iedereen aanraden!” – Hanneke

“Suzanne straalt rust uit en creëert een ontspannen sfeer. Ik voelde me op mijn gemak om open te kunnen delen. Suzanne heeft echt de tijd genomen. Door vragen, visualisaties en reading kwamen we bij plekken die om aandacht vroegen. Het heeft mij mooie inzichten gegeven. Ik ging met meer energie naar huis. Het was een fijne sessie!” – Nienke B.