Consulten

In een privé-consult met energiebehandeling is er alle tijd en aandacht voor jou.
Loop je steeds ergens vast en weet je niet goed waar dit door komt?
Of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen bij zwangerschap, opvoeding, relaties, scheiding, rouw, werk en andere belangrijke thema’s?
Ik geef energiebehandelingen, reading en coaching. Hierbij gebruik en combineer ik mijn verschillende tools en talenten, die passend zijn bij jou en bij wat jij op dat moment nodig hebt.
Dit alles in een veilige setting, met twee voeten op de grond. Ook mogelijke via (beeld-)bellen.


“Suzanne creert met wie zij is een hele veilige plek om helemaal mezelf te zijn en mezelf te laten zien. Ik voelde tijdens de sessie het vertrouwen dat ik mijn shit zelf kan dragen en voelde mij gesteund door haar aanwezigheid en aanraking. Ze stemde heel goed af op mij en deed interventies die passend waren. Suzanne is niet in één stijl samen te vatten. Ze zet alles in wat ze in de loop van de jaren heeft ontwikkeld. Ze is zichzelf en dat nodigt uit om ook mezelf te zijn met alles wat er is.” – Inge

“Suzanne laat je voelen. Met rust en aandacht neemt ze je mee…weg uit je hoofd, naar je gevoel. Met een knoop in mijn maag begon ik aan het consult en met een stralende lach sloot ik af. Ik zocht de oplossingen in mijn hoofd terwijl de nare ervaring al in mijn lijf was gaan zitten. Geduldig ging Suzanne met mij op zoek naar de blokkades om deze vervolgens in alle veiligheid op te kunnen heffen. En dit alles in een telefoongesprek! – Nienke H.

“Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Suzanne brengt je op een rustige en vertrouwde manier naar de plek waar je in jouw lichaam blokkades of andere ongemakken ervaart. Daar waar je voorheen geen idee van had komt op tafel te liggen en wordt bekeken en gezien. Mooi hoe Suzanne je met haar energie hierbij kan begeleiden, waardoor je beter in contact met jezelf komt. Ik kan het iedereen aanraden!” – Hanneke

“Suzanne straalt rust uit en creëert een ontspannen sfeer. Ik voelde me op mijn gemak om open te kunnen delen. Suzanne heeft echt de tijd genomen. Door vragen, visualisaties en reading kwamen we bij plekken die om aandacht vroegen. Het heeft mij mooie inzichten gegeven. Ik ging met meer energie naar huis. Het was een fijne sessie!” – Nienke B.